23 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Agent de vânzări din Paşcani trimis în judecată pentru delapidare

Firma de distributieZilele trecute un agent de vanzari din Pascani a fost trimis in judecata pentru infractiunea de delapidare. Fapta pentru care barbatul va trebui sa raspunda in fata judecatorilor s-a petrecut in luna iunie, cand a sustras o suma importanta de bani din incasarile pe care trebuia sa le predea firmei.

C. D. in varsta de 34 de ani lucra la firma de distributie OTED din luna martie a anului 2010, ca si supervisor pe vanzari. Dupa un an de zile, angajatul a fost incadrat ca agent de vanzari pe zona Pascani, Cristesti si Motca.

Pe data de 15 iunie a acestui an, barbatul a mers si a incasat de pe teren suma de 11.086 de lei, pe care trebuia sa o predea alaturi de chitante si un borderou la firma. Insa, fiind stramtorat de datorii la banci, agentul a ales sa pastreze banii pentru el. Intrebat de sefi de ce nu aduce incasarile, angajatul le-a precizat ca este indreptatit sa ia el banii, intrucat nu i-au fost acordate bonusuri si recompensari de-a lungul timpului conform intelegerii.

Patronii nu s-au lasat pacaliti si au depus plangere penala pe numele tanarului. In urma anchetei intocmite de procurori, inculpatul si-a recunoscut fapta si a declarat ca intreaga suma de bani a folosit-o pentru a achita ratele la banci.

Pentru fapta sa, daca va fi gasit vinovat, pascaneanul risca pana la 15 ani de inchisoare.

Acesta nu este primul caz de delapidare inregistrat la firmele de distributie din Pascani, care ajunge in atentia politistilor. In luna august, un depozit en-gros care avea 11 angajati si-a inchis portile dupa ce trei dintre acestia au plecat acasa cu peste 1 miliard de lei vechi, din incasari.

Alte articole