0.2 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Agenda fiscală a lunii mai: Descarc-o de aici!

Pe lângă termenele obișnuite de raportare, mai 2018 aduce firmelor obligația depunerii situațiilor financiare aferente anului 2017, motiv pentru care am pregătit astăzi, sub forma unui fișier pe care îl poți descărca în calculatorul propriu, agenda fiscală completă pentru luna în curs, stabilită de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Conform calendarului fiscal stabilit de ANAF, contribuabilii sunt obligați să depună luna aceasta mai multe formulare la Fisc, dar și să achite anumite taxe. În plus, 30 mai 2018 este ultima zi în care firmele pot transmite situațiile financiare pe 2017.

Până atunci însă, vizate de depunerea bilanțurilor aferente anului trecut sunt organizațiile neguvernamentale și celelalte entiăți fără scop patrimonial, care trebuie să se achite de această obligație până mâine, cel târziu (asta pentru că termenul obișnuit de raportare, 30 aprilie, a fost zi liberă pentru bugetari).

În același timp, mâine este termenul-limită până la care operatorii economici plătitori de accize trebuie să depună formularul 120 – Decontul privind accizele pentru anul precedent.

Continuarea pe Avocatnet.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow