2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021

Agenda fiscală a lunii mai: Descarc-o de aici!

Pe lângă termenele obișnuite de raportare, mai 2018 aduce firmelor obligația depunerii situațiilor financiare aferente anului 2017, motiv pentru care am pregătit astăzi, sub forma unui fișier pe care îl poți descărca în calculatorul propriu, agenda fiscală completă pentru luna în curs, stabilită de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Conform calendarului fiscal stabilit de ANAF, contribuabilii sunt obligați să depună luna aceasta mai multe formulare la Fisc, dar și să achite anumite taxe. În plus, 30 mai 2018 este ultima zi în care firmele pot transmite situațiile financiare pe 2017.

Până atunci însă, vizate de depunerea bilanțurilor aferente anului trecut sunt organizațiile neguvernamentale și celelalte entiăți fără scop patrimonial, care trebuie să se achite de această obligație până mâine, cel târziu (asta pentru că termenul obișnuit de raportare, 30 aprilie, a fost zi liberă pentru bugetari).

În același timp, mâine este termenul-limită până la care operatorii economici plătitori de accize trebuie să depună formularul 120 – Decontul privind accizele pentru anul precedent.

Continuarea pe Avocatnet.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

Măsuri de relaxare pentru sărbători şi testarea PCR la intrarea în ţară, pe agenda CNSU – surse

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se va întruni marţi pentru a prelungi starea de alertă. Vor...

Deputat, Vasile Toma: Relansarea Programului Tomata, gura de oxigen salvatoare pentru agricultorii români și produsele autohtone

C.P. Luptă pentru supraviețuire. Aceasta a caracterizat în ultimii 2 ani, activitatea agricultorilor români, care au fost...

Anunt de mediu

ANUNŢ PUBLIC SC EMILY IMPEX SRL Motca, titular al activităţii Taierea si rindeluirea lemnului, comert cu ridicata a...

Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa poate fi vizitat și virtual

Muzeul de Sit Arheologic de la Cucuteni și Palatul „Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa (județul Iași)...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI