More

  “Afla ca esti bine” – campanie de prevenire a cancerului la san, la Pascani

  Zeci de voluntari de la Asociatia Tinerilor Ortodocsi din Pascani si de la Liceul “Miron Costin” au organizat ieri o campanie pentru prevenirea cancerului la san, in municipiu. Au mers prin centrul orasului, au impartit materiale informative si baloane, si au discutat cu trecatorii. Dupa lasarea intunericului, Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” a fost iluminata in roz, culoarea specifica acestui eveniment.

   

  Afla ca esti bine!” Acesta a fost sloganul campaniei pentru prevenirea cancerului la san, ce a avut loc duminica, in Pascani. Dupa-amiaza, zeci de voluntari de la ATOR au impartit pliante, baloane si fundite roz prin oras si au discutat cu trecatorii despre aceasta boala si cum poate fi prevenita.

  Tinerii au facut acest mars din piateta “Mihail Sadoveanu” si pana in fata Primariei Pascani, iar mesajul lor a atras privirile pascanenilor.
  Dupa lasarea intunericului, Casa de Cultura din centrul orasului a fost iluminata in roz, culoarea specifica acestui eveniment.

  Mentionam ca in zeci de țări se desfășoară, pe 1 ocotmbrie, acțiuni la scară largă, cum ar fi iluminări ale unor clădiri în roz sau marșuri, menite să le amintească femeilor că, prin prevenție și prin efectuarea de controale medicale periodice, își pot păstra sănătatea.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet