16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

“Afla ca esti bine” – campanie de prevenire a cancerului la san, la Pascani

Zeci de voluntari de la Asociatia Tinerilor Ortodocsi din Pascani si de la Liceul “Miron Costin” au organizat ieri o campanie pentru prevenirea cancerului la san, in municipiu. Au mers prin centrul orasului, au impartit materiale informative si baloane, si au discutat cu trecatorii. Dupa lasarea intunericului, Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” a fost iluminata in roz, culoarea specifica acestui eveniment.

 

Afla ca esti bine!” Acesta a fost sloganul campaniei pentru prevenirea cancerului la san, ce a avut loc duminica, in Pascani. Dupa-amiaza, zeci de voluntari de la ATOR au impartit pliante, baloane si fundite roz prin oras si au discutat cu trecatorii despre aceasta boala si cum poate fi prevenita.

Tinerii au facut acest mars din piateta “Mihail Sadoveanu” si pana in fata Primariei Pascani, iar mesajul lor a atras privirile pascanenilor.
Dupa lasarea intunericului, Casa de Cultura din centrul orasului a fost iluminata in roz, culoarea specifica acestui eveniment.

Mentionam ca in zeci de țări se desfășoară, pe 1 ocotmbrie, acțiuni la scară largă, cum ar fi iluminări ale unor clădiri în roz sau marșuri, menite să le amintească femeilor că, prin prevenție și prin efectuarea de controale medicale periodice, își pot păstra sănătatea.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow