More

  Afaceristul norocos din Pașcani. A câștigat la loto “o prăjiturică”

  Array

  Castig LotoZicala “ban la ban trage” se potriveste de minune unui afacerist din Pascani. Patronul care conduce afaceri in mai multe domenii de activitate a castigat de curand la Loto la marea extragere 6/49.

  Daca luam in considerare premiul pus in joc, de peste 9 milioane de euro, putem spune ca suma castigata de afacerist nu este una foarte mare, insa cele 410 de milioane lei vechi, echivalentul a 10.000 de euro, este o mica avere pentru o familie cu un venit mediu.

  Norocul patronului, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, a venit in ziua de duminica, 16 iunie, cand acesta a jucat o varianta simpla de 16 lei.

  La scurt timp de la extragere, intreprinzatorul si-a dat seama ca a castigat iar cand s-a uitat pe statistici a aflat ca in toata tara doar un singur jucator a mai reusit sa castige la categoria a III-a cea de noroc. Mai exact, pe langa cele 6 numere alese din totalul de 49, intreprinzatorul a ales si cifra de la noroc care i-a adus cei aproximativ 10.000 de euro.

  Biletul castigator a fost jucat la agentia Loto din cartierul Bastilia, de unde acesta cumpara frecvent bilete.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI