17.3 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Afacerist pascanean retinut pentru 24 de ore in urma descinderilor de ieri

 

descindere1

Un afacerist pascanean a fost retinut in urma actiunii de ieri a politistilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor. Conform anchetatorilor este vorba despre afaceristul, Lucian Taraboanta. Acesta a ajuns in atentia presei locale, dupa ce s-a vehiculat ca face parte din randul masonilor, mai exact din loja Sadoveanu. Numele barbatului apare intr-o lista publicata, pe internet, a tuturor organizatiilor masonice din Romania.  Afaceristul mai era cunoscut ca avand pe numele sau mai multe firme, cu obiecte de activitate diferite,  in domeniul asigurarilor si al constructiilor.

Ieri, la primele ore ale diminetii, agentii de politie au descins la locuinta acestuia, de unde au ridicat mai multe dosare cu acte. In urma perchezitiei, s-a decis retinerea omului de afaceri pentru 24 de ore, punerea sub sechestru a imobilului si a unui tir.

In total, investigatorii au desfasurat, ieri, mai multe actiuni in Municipiul Pascani. Agentii veniti de la Iasi au descins la vila afaceristului pascanean, la sediul societatii acestuia si la o alta societate din strada Calea Iasului de unde au fost ridicate mai multe sume de bani. Totodata, au mai fost facute perchezitii la clubul Rotarius din suburbia Sodomeni si a fost pus sechestru pe autoturismul patronului unui magazin de piese auto, de pe strada Ceferistilor

UPDATE: Conform purtatorului de cuvant al IPJ Iasi, afaceristul pascanean Lucian Taraboanta nu a fost propus pentru arestare preventiva si este cercetat in stare de libertate.

Alte articole