31.5 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
31.5 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Aer conditionat si vitrine frigorifice în hala din piata Deal

Administratia din Paşcani a cumpărat 4 vitrine frigorifice şi 3 aparate de aer condiţionat pentru halele unde sunt vândute produsele de origine animală. Măsurile au fost luate de nevoie, nu din proprie iniţiativă, la solicitarea inspectorilor de la Direcţia de Sănătate Veterinară în urma unui control care a avut loc luna trecută. Trei din cele patru vitrine şi aparatele de aer condiţionat au fost deja montate în hala din zona Deal şi o vitrină în Piaţa din Vale. Administratorul pieţei spune că achiziţiile au fost necesare pentru că produsele să fie vândute sau depozitate în condiţii optime, mai ales pe timp de canicula.
Totodată au fost executate o serie de lucrări pentru extinderea reţelelor de canalizare în Piaţa Vale pentru preluarea apei care se aduna după precipitaţiile abundente.
De asemenea a fost finalizat proiectul pentru noul regulament de funcţionare a celor două pieţe care urmează să fie supus dezbaterii publice şi aprobării Consiliului Local. În document sunt prevăzute o serie de măsuri pentru eliberarea parcărilor din fata pieţelor. Astfel în Piaţa Vale va fi amenajat un culoar de aprovizionare aşa încât maşinile să nu mai staţioneze în parcare.
Menţionăm că cel două pieţe agroalimentare nu au autorizaţie de funcţionare. În prezent se lucrează la studiul de fezabilitate pentru modernizarea Pieţei Vale.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
31.5 ° C
32.6 °
27 °
48 %
1.3kmh
0 %
vin
31 °
sâm
32 °
Dum
32 °
lun
35 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI