More

  Aductiune de apa si camin cultural modern pentru tataruseni

  Array

  Vesti bune pentru locuitorii dintr-o comuna din apropierea Pascaniului. Lucrarile pentru sistemul de alimentare cu apa sunt realizate in proportie de 90%, iar, cel mai probabil, pana la finalul anului vor fi finalizate. Investitia a costat 60 de milioane de lei si este mult asteptata de cetateni. Mai mult, in urmatoarea perioada, in aceeasi localitate, va fi inaugurat un camin cultural modern, cu tehnologie de ultima generatie.

  Dupa ani de asteptari, tatarusenii ar urma sa aiba apa curenta in gospodarii. Lucrarile pentru sistemul de alimentare cu apa, incepute in urma cu trei ani, sunt facute in proportie de 90% si cel mai probabil, pana la sfarsitul acestui an ar urma sa fie finalizate.

  Investitia, care costa circa 60 milioane de lei, a fost finantata cu fonduri guvernamentale. Este un sistem independent si prevede 30 km de conducta pe arterele principale, opt puturi de captare a apei si un bazin de inmagazinare cu o capacitate de 4.000 de metri cubi.
  O alta investitie ce este pe punctul de a fi terminata, este reabilitarea si modernizarea Caminul Cultural “Alexandru Vasiliu”, din centrul localitatii Tatarusi. Edilul comunei, Costel Iosub, spera ca lucrarile sa se finalizeze pana in cea de-a doua jumatate a lunii august, cand va avea loc festivalul “Zilele Rezervatiei Forestiere”.

   
  Mentionam ca reabilitarea institutiei de cultura este facuta prin Compania Nationala de Investitii, iar valoarea lucrarilor este de circa 1.3 milioane de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet