More

  Adrian Kereszy, o noua provocare in cariera: CSMS Iasi

  Array

  kereszy

  Fostul antrenor al echipei locale CSM Kosarom Pascani, a acceptat zilele trecute, provocarea propusa de sefii echipei din Dealul Copoului.

  După ce Dănuţ Munteanu, fostul antrenor secund, a recunoscut în Antalya că problemele de la picior nu-i permit să continue, însuşi primarul Gheorghe Nichita l-a sunat pe Adrian Kereszy, cerându-i să preia postul rămas liber.

  Astfel, Adrain Kereszy a plecat deja in Antalya unde a inceput treaba alaturi de Liviu Ciobotariu, iar echipa ieseana a disputat un meci amical impotriva echipei ucrainiene, Cernomoret Odessa, meci pierdut de ieseni cu 1-0.

  Mentinam ca, la plecarea de la CSM Kosarom, Adrian Kerszy a lasat echipa din Pascani pe un loc foarte bun, pozitia a 3 a in clasament fapt remarcat de catre cei de la CSMS Iasi.

  Adrian Kereszy are în palmares două promovări în Divizia B cu echipele ale clubului din Iasi si anume, Poli-Unirea, în 2002, şi cu Poli II, în 2006.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Moped neînregistrat condus de un tânăr fără permis în Tătăruși

  La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tătăruşi au oprit, pentru control, pe raza comunei Tătăruşi, un moped condus...

  Demarează campania de primire a Cererii Unice de plată pentru 2021. Ce trebuie să facă fermierii

  Demararea Campaniei de primire a Cererii Unice de Platăîn anului 2021 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează căîncepând cu data de 01 martie 2021,a...

  Episcopia Catolică de Iaşi solicită obţinerea acordului părinţilor pentru orele de educaţie sanitară

  Episcopia Romano-Catolică din Iaşi susţine poziţia Bisericii Catolice din România, care cere ca părinţii să îşi dea acordul înainte ca un copil să poată...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp