More

  Adrian Enache: „Fiți cu ochii pe BIT TV!”

  Array

  Adrian Enache: „Fiți cu ochii pe BIT TV!”

  One man show, Adrian Enache a fost și în acest an aproape de pășcăneni. Pe parcursul celor trei zile de sărbătoare el a cântat, a vorbit cu lume, a făcut poze, a acordat interviuri, a spus glume și a prezentat fiecare artist care a urcat pe scena din Pașcani.

  Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT!

  Al doilea an consecutiv Adrian Enache a venit în orașul nostru pentru a prezenta spectacolele programate în weekendul ce tocmai s-a încheiat, cu ocazia celei de-a VIII a ediții a Zilelor Municipiului Pașcani.

  El spune că se simte foarte bine la Pașcani și răspunde pozitiv de fiecare data invitației de a fi alături de publicul de aici, pentru că este un public educat și pozitiv, chiar dacă “este mai greu de urnit până spre spre seară, dat fiind că e un maraton de concerte, dar ei se dezvoltă frumos atunci când vin artiștii mari.

  Adrian Enache nu doar a prezentat evenimentul, el a fost și alături de oameni unde a cântat, a glumit, a povestit. Pentru că a stat trei zile în Pașcani a avut ocazia să meargă și la pas prin oraș unde, spune el, că “este un loc liniștit, care te îmbie la plimbare și relaxare.”

  El a spus că și în acest an, evenimentul a avut toate ingredientele pentru un super party, dat fiind muzica, terasele, târgul și parcul de distracție, dar și show-ul de lasere și focul de artificii de la finalul zilelor de sâmbătă și duminică.

  Artistul a rămas impresionat și de artiștii locali care au urcat pe scenă în prima zi de sărbătoare. El a făcut referire la Codruța și Alesia care au cântat live dar și la trupele care au adus atmosfera de calitate cu muzică bună.

  El a transmis și un mesaj pășcănenilor – “Fiți cu ochii pe BIT TV! Vă iubesc mult de tot!”

  Artistul poate fi găsit pe rețelele de socializare acolo unde își promovează activitățiile și piesele și unde vorbește cu fanii cât poate de des.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI