More

  Adrenalina si multi cai putere la Raliul Iaşului . Simone Tempestini a castigat titlul naţional -VIDEO

  Array

  Penultima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri s-a ţinut la Iaşi. La startul competiţiei s-au înscris 45 de echipaje, printre care candidatul principal la titlul naţional Simone Tempestini pe un Ford Fiesta R5 dar şi câştigători ai etapei de la Iaşi din anii trecuţi cum sunt Edwin Keleti pe un Mitsubishi Lancer Evo 10 sau Szabo Gergo pe un Mitsubishi Lancer Evo 9 R4 .

  Etapa de la Iaşi a avut o configuraţie noua în comparaţie cu anii trecuţi, echipajele având de parcurs probe speciale în 3 zile de competiţie. Evenimentul a debutat joi, 10 septembrie cu Super Speciala de la Râpa Galbenă şi ea având o configuraţie nouă, întinzându-se şi în pasajul „Mihai Eminescu” de pe Bulevardul Independenţei, fapt ce a atras câteva mii de spectatori.
  Mai apoi, joi şi vineri, 11-12 septembrie, raliul avea să înceapă în adevăratul sens al cuvântului pe probele de macadam din jurul Iaşului. Vorbim despre specialele Cioca-Boca, Mădârjac, Păun şi Dobrovăţ, ultima având organizată o săritoare unde din nou fanii au venit în număr mare.
  La finalul celor 3 zile de competiţie s-a impus Simone Tempestini ce şi-a adjudecat cu această ocazie şi titlul naţional. În spatele său a sosit Marco Tempestini, Szabo Gergo şi Dan Gîrtofan.
  De precizat că Iaşul a avut pentru prima dată într-o competiţie de raliuri din România 11 echipaje la start printre care Dan Iamandi, şeful ISU Iaşi pe un Ford Fiesta R2.
  Raliul Iaşului a fost desemnat anul trecut de F.R.A.S (Federaţia Română de Automobilism Sportiv) cel mai bine organizat raliu din ţară iar anul acesta organizatorii s-au arătat încrezători că vor câştiga din nou.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Fotbalistul Crețu a scos la licitație, pentru Nicoleta, tricoul cu care a jucat la Națională

  La nivelul judeţului Iaşi se organizează în această perioadă diverse acţiuni de strângere de fonduri pentru Nicoleta, o tânără in vârstă de 17, din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI