More

  Adrenalina si multi cai putere la Raliul Iaşului . Simone Tempestini a castigat titlul naţional -VIDEO

  Array

  Penultima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri s-a ţinut la Iaşi. La startul competiţiei s-au înscris 45 de echipaje, printre care candidatul principal la titlul naţional Simone Tempestini pe un Ford Fiesta R5 dar şi câştigători ai etapei de la Iaşi din anii trecuţi cum sunt Edwin Keleti pe un Mitsubishi Lancer Evo 10 sau Szabo Gergo pe un Mitsubishi Lancer Evo 9 R4 .

  Etapa de la Iaşi a avut o configuraţie noua în comparaţie cu anii trecuţi, echipajele având de parcurs probe speciale în 3 zile de competiţie. Evenimentul a debutat joi, 10 septembrie cu Super Speciala de la Râpa Galbenă şi ea având o configuraţie nouă, întinzându-se şi în pasajul „Mihai Eminescu” de pe Bulevardul Independenţei, fapt ce a atras câteva mii de spectatori.
  Mai apoi, joi şi vineri, 11-12 septembrie, raliul avea să înceapă în adevăratul sens al cuvântului pe probele de macadam din jurul Iaşului. Vorbim despre specialele Cioca-Boca, Mădârjac, Păun şi Dobrovăţ, ultima având organizată o săritoare unde din nou fanii au venit în număr mare.
  La finalul celor 3 zile de competiţie s-a impus Simone Tempestini ce şi-a adjudecat cu această ocazie şi titlul naţional. În spatele său a sosit Marco Tempestini, Szabo Gergo şi Dan Gîrtofan.
  De precizat că Iaşul a avut pentru prima dată într-o competiţie de raliuri din România 11 echipaje la start printre care Dan Iamandi, şeful ISU Iaşi pe un Ford Fiesta R2.
  Raliul Iaşului a fost desemnat anul trecut de F.R.A.S (Federaţia Română de Automobilism Sportiv) cel mai bine organizat raliu din ţară iar anul acesta organizatorii s-au arătat încrezători că vor câştiga din nou.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet