8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Adomnitei: Consilierii liberali vor vota proiectele Apa Vital

Cei patru consilieri PNL ar urma sa voteze in sedinta de marti pentru ramanerea Pascaniului in ARSACIS iar Apa Vital sa opereze serviciile de apa canalizare si epurare. Declaratia a fost facuta chiar de presedintele organizatiei judetene a PNL , Cristian Adomnitei, astazi, in cadrul emisiunii “Pulsul Zilei” la BIT TV Pascani.
El a precizat ca cei patru consilieri locali vor vota pentru viitorul Pascaniului si a respins acuzatiile conform carora in spatele campaniei anti Apa Vital s-ar afla chiar membri cin conducerea PNL Pascani.
Adomnitei a mai precizat ca va participa la sedinta Consiliului Local programata marti de la ora 10.00 pentru a se asigura ca Pascaniul nu va ramane fara servicii de apa si canalizare.
Mentionam ca dupa intalnire informala de saptamana trecuta la care au participat prefectul si presedintele Consiliului Judetean Iasi, alaturi de consilierii locali, primarul Dumitru Pantazi a propus consilierilor anularea hotararilor aprobate in noiembrie anul trecut, de iesire din ARSACIS, si renuntarea la Apa Vital. Totodata consilierii ar urma sa aprobe marti ca si statia de epurare sa fie data spre exploatare operatorului iesean.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow