26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Adolescenții de la Liceul Special “Moldova” se bucură de mișcare

- Advertisement -

Activităţi interesante pentru şcolarii de la Liceul Special ”Moldova” din Târgu Frumos. Zecii de liceeni au parte de sesiuni de lucru menite să îşi conştientizeze şi valorifice propriile capacităţi şi resurse alături de voluntari de la liccele şi facultăţile din Iaşi.

În fiecare săptămână elevii claselor X – XII de la Liceul Moldova sunt vizitaţi de voluntari de la liceele din Iaşi şi studenţi de la care învaţă să se autocunoască, principalele reguli de relaţionare şi dezvoltare a abilităţilor de comunicare verbală sau folosind limbajul trupului.

Proiectul “Mă bucur de mişcare” este realizat în parteneriat cu Asociaţia Euromis şi îşi propune încurajarea şi susţinerea persoanelor, în special a tinerilor să îşi valorifice oportunităţile personale şi să contribuie activ la schimbarea şi creşterea comunitatiilor din care fac parte. În cadrul activităţilor tinerii au desenat, au făcut diferite exerciţii fizice de conştientizare corporală şi de dezvoltare a mobilităţii şi coordonării fizice, precum şi a reflexelor motrice.

Menţionăm că la Liceul Special „Moldova” din Târgu Frumos învaţă sute de elevi de la clasa pregătitoare până în clasa a XII a, din toată zona Moldovei cu deficienţe de vedere.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow