More

  Adolescenți scandalagii. Au înjurat și polițiștii

  Array

  Adolescenți scandalagii. Au înjurat și polițiștii

  Patru adolescenți din Pașcani au ajuns la Poliție după ce au provocat un scandal mostru. De înjurături nu au scăpat nici oameni legii pentru că i-au stăpânit și le-au dat dat amenzi. Cei patru sunt minori și sunt internați la un centru de plasamanet din oraș.

  S-au certat și au provocat scandal. Este vorba despre patru tineri care sunt internați la Centrul de Plasament “Mihail Sadovenu” din Pașcani. Scandalagii cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani au înjurat și angajații locului unde sunt internați.

  Din cauza scandalului provocat, a fost amendată mama celui mai mic dintre ei, cu o sută de lei. Mai mult, altul a mai fost amendat cu aceeași sumă pentru că a pătruns în mod frudulos în instituție.

  Mai mult, după ce au ieșit din sediul Poliției locale, trei dintre ei au înjurat ca la ușa cortului pe oamenii legii. Ei au mai primit încă o amendă, în valoare de 500 de lei.

  Nefericitul moment a avut loc în ziua de 28 august, iar adolescenții au fost conduși la sediul Poliției Locale. Cei patru sunt din Pașcani și comuna Sirețel și nu au vrut să spună din ce cauză au pornti scandalul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum va fi recuperată materia predată în timpul şcolii online. Profesorii, plătiţi cu 100 de lei pe oră

  Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că Ministerul pregăteşte o OUG care prevede organizarea de ore, cu prezenţa fizică a elevilor, pentru recuperarea materiei pierdute...

  Oficial: Se vor putea semna contracte pe piaţa concurenţială de energie până la sfârșitul lunii iunie

  De la 1 ianuarie 2021, preţul energiei electrice nu mai este reglementat de Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). În acest context,...

  Măștile din pânză rămân eficiente, susține OMS. Ce spune despre utilizarea FFP2

  Măştile din pânză sunt eficiente, susține OMS, chiar și în fața noilor mutații ale Covid-19. Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății spun că modul de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI