17.2 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Adolescentă găsită spânzurată

In cursul zilei de marti, 2 mai 2017, autoritatile au fost sesizate cu privire la un caz tragic de sinucidere

Aparent, o adolescenta in varsta de 14 ani, din satul Buznea, comuna Ion Neculce, si-a pus capat zilelor spanzurandu-se de un copac. Trupul neinsufletit al tinerei a fost gasit de un localnic intr-o parte a padurii aflata la iesirea din sat, in apropiere de comuna Braesti. Aceasta s-ar fi sinucis cu mult timp inainte de a fi gasita.

La fata locului au intervenit politistii si criminalistii care au demarat o ancheta in acest caz, cat si o ambulanta din cadrul SAJ Iasi. Pentru moment nu se cunosc mai multe detalii despre ce a determinat-o pe tanara sa recurga la acest gest.

Am fost solicitati printr-un apel la 112 efectuat la ora 14:18, sa intervenim in satul Buznea, pentru o persoana necunoscuta de sex feminin, cu varsta de aproximativ 16 ani, inconstienta. S-a dirijat un echipaj medical de urgenta de tip C2 cu medic de la substantia Targu Frumos, care au gasit la locul solicitarii o persoana de sex feminin in varsta de 14 ani, spanzurata, cu semne biologice de moarte instalata. Din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru ea, iar medicii au constatat decesul. La fata locului se aflau si politistii care efectuau cercetari”, ne-a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

Sursa

Alte articole