15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Adolescentă batută grav. A ajuns la spital cu numeroase traumatisme la cap și pe corp

Din ce în ce mai multe agresiuni la Spitalul din Paşcani. Numai în ultimele de ore doi bărbați şi o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost bătuți. Cum se întâmplă în cele mai multe cazuri, victimele nu mai depun plângere la Poliţie după ce sunt externate.

Marţi după amiază, a ajuns la CPU o tânăra în vârstă de 18 ani din Todirești cu mai multe lovituri în zona capului şi fetei. După investigaţiile medicale s-a constatat că adolescenta prezenta şi o contuzie toraco abdominală. Medicii urgentiști i-au acordat îngrijirile medicale şi i-au prescris tratament la domiciliu. Fata nu a spus cine a bătut-o şi de ce.

Câteva ore mai târziu, pe 11 mai în jurul orei 21.00 un bărbat din Herești, comuna Cristeşti a solicitat ajutor medical după ce a fost victima unor agresiuni. Bărbatul, în vârstă de 45 ani prezenta traumatism toraco abdominal şi mai multe lovituri la cap. De asemenea, consumase alcool şi nu a știut să spună cine l-a bătut. După investigaţiile medicale acesta a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Tot în jurul orei 21.00 un alt tânăr din Paşcani a fost bătut. Martorii la eveniment au solicitat ajutor prin numărul de urgenţă 112 iar un echipaj Smurd l-a transportat pe acesta la Spitalul Municipal. În urma investigaţiilor s-a constatat că loviturile primite nu sunt grave şi a fost lăsat să plece la domiciliu.

Până acum, victimele nu au făcut plângere la Poliţie, însă au la dispoziţie 90 de zile pentru a face acest lucru.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow