17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023

Adolescent gasit spanzurat la Deleni

Un adolescent in varsta de 17 ani din comuna Deleni si-a pus capat zilelor, in noaptea de sambata spre duminica, 23-24 februarie a.c.. Baiatul, care plecase cu o zi in urma de acasa fara sa spuna nimic, a fost descoperit duminica dimineata de catre tatal sau, fara suflare in gradina gospodariei lor.

Tragedia a fost anuntata prin 112, iar la fata locului au ajuns echipe de la Politie si Ambulanta, insa nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui.

Tanarul invata la Liceul Tehnologic din Hirlau iar colegii si profesorii l-au cunoscut ca un copil mereu cu zambetul pe buze si care nu parea niciodata abatut.

Nu a dat de inteles ca ar fi avut probleme, era mereu vesel si ingrijit, iar unele cadre didactice pun aceasta nefericita intamplare, pe seama unui gest de teribilism.

Acum, cu totii plang in urma copilului. In banca de la scoala unde statea au fost aprinse lumanari, langa o fotografie in doliu a elevului. Si pagina de Facebook a lui este plina de mesaje de condoleante si regrete din partea celor care l-au cunoscut.

Oamenii legii au inceput o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat cu exactitate. A fost dispusa necropsia, iar in cauza s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Alte articole