More

  Admiterea de toamnă este în toi la două universități din Iași

  Array

  Admiterea continuă la universităţile din Iaşi, deşi UAIC a încheiat sâmbătă perioada de înscriere.

  Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ este la jumătatea perioadei de admitere, fiind depuse până acum 66 de dosare la cele trei facultăţi care mai desfăşoară sesiune de admitere şi în această toamnă.

  Astfel, la Facultatea de Agricultură au fost depuse 29 de dosare pe 32 de locuri la buget şi 35 la taxă, la Facultatea de Horticultură sunt 19 dosare pe 39 de locuri la buget şi 15 la taxă, iar la Facultatea de Zootehnie sunt 18 de dosare pe 35 de locuri la buget şi 35 la taxă.

  Începută pe 7 septembrie, admiterea la USAMV nu s-a încheiat însă în acest weekend, ci continuă până marţi, 12 septembrie. În total, există 66 de dosare pe 116 locuri la buget şi 85 la taxă.
  În acelaşi timp, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ va deschide înscrierile în perioada 14 – 16 septembrie, examenul fiind pe 20, iar Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi începe admiterea astăzi, candidaţii putând depune dosare pentru cele aproximativ 300 de locuri la buget de la cele 11 facultăţi până vineri, 15 septembrie, inclusiv.

  Sursa Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet