Array

Administratorul public semnează contractele la apă pentru blocurile ANL. Locatarii trebuie să îşi desemneze câte un reprezentant de scară

Veşti bune pentru locatarii de la blocurile ANL din Paşcani. Primăria în calitate de proprietar al apartamentelor urmează că în câteva zile să clarifice contractele de furnizare a apei cu operatorul ieşean. În acest sens se aşteaptă o dispoziţie din partea primarului prin care administratorul public, Gică Zanet va fi desemnat să semneze documente. În paralel locatarii trebuie să îşi desemneze câte un reprezentant de scară care să se ocupe de citirea şi împărţirea consumurilor de apă. La două scări au fost deja înfiinţate asociaţii de proprietari.

Şi aici ar urma să fie eşalonate la plata consumul de peste un an de zile, pentru cei care nu îşi pot achita facturile. S-au acumulat debite de aproape 2 miliarde de lei vechi care au fost facturate, iniţial, Primăriei. Administratia locală a cerut ca datoriile să fie impuse la plata consumatorilor.

Până în prezent au fost încheiate contracte de furnizare a apei în peste jumătate din scările de bloc, majoritatea prin intermediul reprezentanţilor de scară. Problema a fost rezolvată aproape în totalitate în cartierele de case şi la societatile comerciale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...