More

  Administrator cercetat pentru evaziune fiscala in domeniul panificatiei

  Array

  Poliţiştii ieşeni au întocmit un dosar penal pentru evaziune fiscală pe numele administratorului unei societăţi comerciale de panificaţie din Târgu Frumos. Totodată, acesta a fost sancţionat pentru că a continuat să folosească punctul de lucru, deşi acesta fusese închis de autorităţi.

  La data de 12 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Iaşi au efectuat un control la o societate comercială, din Târgu Frumos, ce are ca obiect de activitate producerea de pâine şi de produse de panificaţie.

  La activităţi au participat şi inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Iaşi.

  Din cercetări a reieşit că, la adresa controlată, a funcţionat o brutărie a societăţii comerciale controlate, care, în cursul lunii mai a.c., a fost sancţionată de reprezentanţi ai D.S.V.S.A. Iaşi prin suspendarea activităţii şi închiderea punctului de lucru.

  În prezent, administratorul societăţii desfăşura activităţi de producere şi comercializare de pâine în acelaşi spaţiu, dar în numele altei societăţi comerciale, administrată tot de acesta.

  În urma controlului, poliţiştii au stabilit că acesta nu a înregistrat în contabilitate veniturile obţinute din activitatea desfăşurată.

  Pe numele administratorului societăţii a fost întocmit dosar penal pentru evaziune fiscală. IPJ IASI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Domnule ministru Cătălin Drulă, vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare

  Devine din ce în ce mai clar că, la Ministerul Transporturilor, amânați “la nesfârșit” desemnarea câștigătorului pentru proiectarea autostrăzii Ungheni-Iași-Tg.Neamț, ieșind astfel (în mod...

  Bugetul pentru anul 2021: responsabil, cu sume record pentru investitii

  Majoritatea de dreapta din Parlamentul României a votat marți 2 martie, legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2021. Principiile de...

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI