19.1 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022
Array

Administratia roz. Problemele PSI au disparut, se lucreaza la documentatii

- Advertisement -

Ceata totala la Primaria Pascani, in legatura cu situatia actuala si masurile care se iau pentru prevenirea si stingerea incendiilor. Daca ieri reprezentantii administratiei locale au spus ca sala de sport de la stadionul CFR a fost inchisa si ca la fel se va intampla si cu hala din Piata Vale iar sediul Primariei , cel al Finantelor Publice si Casa de Cultura nu au autorizatie de securitate la incendiu, astazi situatia este exact pe invers. Dupa discutia cu inspectorul PSI toate cladirile de la Primarie raman functionale, in continuare, chiar daca nu sunt astfel de aprobari iar autorizatiile urmeaza sa fie obtinute mai tarziu. Sala de sport a fost deschisa, hala nu va mai fi inchisa, la Casa de Cultura se tin, in continuare, spectacole iar la Primarie activitatile vor fi desfasurate ca si pana acum.
Puratorul de cuvant al institutiei sustine ca se lucreaza deja la documentatile necesare pentru avizarea PSI si ca la Primarie trebuie, mai intai,finalizate investitiile.
Mentionam ca urmeaza sa fie modificate si procedurile pentru acordul teritorial de functionare, asa incat eliberarea docuemntului sa fie facuta dupa obtinerea autorizatiei PSI. In acest sens comisia speciala se va intruni zilele urmatoare, dupa care vor fi programate controale la agenti economici.

Foto: Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pascani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow