13.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Administrația Locală din Pașcani, decorată cu bile negre la Pulsul Zilei

Bile negre din nou pentru conducerea municipalității la Pașcani: fie că este vorba despre lucrări neefectuate sau neverificate, de motivele care generează avarii la rețelele de apă și canalizare, de neimplicarea în problemele economice ale comunității, Administrația Locală din Pașcani nu reușește să se remarce pozitiv, fiind criticată constant de realizatorii de emisiuni de la Bit tv. În opoziție proiectele educative sunt punctate cu bile albe, nu numai la Pașcani, ci și la Târgu Frumos.

După discuțiile aprinse pe tema analizei celor mai importante evenimente de actualitate, în cadrul Sintezei Săptămânii de la emisiunea Pulsul Zilei, bilele negre s-au îndreptat din nou către administrația locală din Pașcani, iar cele albe au mers către zona educativă și culturală.
Cătălin Cojocaru și Mihaela Spiridon au apreciat pozitiv cu bile albe gestul controversat al unui cetățean din Pașcani, Sorin Olariu, care a vrut să dea o lecție municipalității, luând inițiativa de a repara o porțiune de drum, deși nu avea autorizație de la primărie pentru astfel de lucrări.

Activitățile culturale și educative au fost cele mai apreciate de realizatorii de emisiuni, fiecare dintre ei punctând câte un aspect pozitiv interesant din aceste domenii: Cătălin Cojocaru, a oferit bilă albă unei asociații din Târgu Frumos, care se remarcă prin numeroase proiecte în favoarea comunității, Mihaela Spiridon a apreciat activitatea celor 3 foști directori ai Casei de Cultură din Pașcani, care au inițiat proiecte interesante și au sprijinit cultura în municipiu, iar Claudiu Timofte a punctat la modul pozitiv o acțiune a elevilor și profesorilor de la Colegiul C.F. ”Unirea” din Pașcani, prin care au plantat pomi în curtea școlii, de Ziua Păcii.

După discuțiile aprinse pe tema motivelor care generează avariile dese pe rețeaua de apă și canalizare, bilele negre au fost îndreptate de toți cei 3 realizatori tv în aceeași direcție: Administrația Locală care ar trebui să cerceteze calitatea lucrărilor efectuate pe rețeaua reabilitată acum câțiva ani din fonduri europene și să tragă la răspundere pe cei vinovați.
În plus, Cătălin Cojocaru a atras atenția tot cu bile negre și asupra Comisiei Economice din cadrul Primăriei Pașcani din cauza dezinteresului față de problemele economice ale comunității, pornind de la situația recentă a angajaților de la Remar.

Și consilierul Marius Pintilie a primit din nou bilă neagră din partea lui Claudiu Timofte pentru prestația din cadrul emisiunii de săptămâna trecută prin care a încercat să răstălmăcească afirmațiile sale din cadrul festivității de deschidere a noului an școlar, în loc să își asume părerea dezaprobatorie despre astfel de manifestări, exprimată într-un cadru public.

Amintim că realizatorii de emisiuni de la Tv Bit încearcă să găsească pentru cetățeni, răspunsuri și soluții la problemele cele mai importante care vizează comunitatea, iar o dată pe săptămână, în emisiunea Pulsul Zilei, când se face sinteza evenimentelor, se oferă distincții simbolice persoanelor sau instituțiilor care prin acțiunile lor își pun amprenta pozitiv sau negativ asupra celor din jur.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow