4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Administrația locală din municipiul Pașcani pregătește daruri pentru colindători

Administratia locala din municipiul Pascani pregateste daruri pentru colindatori. In conferinta de presa, ce a avut loc la Primarie, in cursul zilei de joi, 18 noiembrie, viceprimarul, Cristian Ratoi, a precizat ca pe esplanada va fi amenajat un targ de Craciun si tot acolo, copilasii ar urma sa primeasca pachete, simbolic, de la administratia locala.

Apoi, vor fi pregatite inca o mie de pachete pentru colindatorii de la scolile din municipiu, asa cum era traditia si inainte de pandemie. Elevii care vor aduce spiritul sarbatorilor de iarna si vestea nasterii pruncului Iisus, vor primi de la alesii locali, pungi cu dulciuri. Toate detaliile privind locatia, data si sumele alocate vor fi stabilite in urmatoarea sedinta de Consiliu local.

De precizat este faptul ca in Pascani au inceput pregatirile pentru sezonul sarbatorilor de iarna. Pe strazi s-a montat o parte din iluminatul festiv, iar luminitele vor fi pornite dupa cum anunta reprezentantii primariei, cel mai probabil, de Sfantul Nicolae.

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow