More

  Administraţia din Hîrlău a cumpărat 1.500 de pubele pentru gunoi

  Array

  Sute de pubele vor umple oraşul Hîrlău în următoarea perioada, datorită unui proiect dintre administraţiile locale din oraş şi Ucraina alături de Republica Moldova. Pentru achiziţionarea lor s-au cheltuit 52 mii lei. Astfel, 57 de puncte de colectare selectivă vor fi amenajate în Hîrlău şi în comunele Deleni, Scobinti, Ceplenita şi Cotnari.
  pubele hirlau

  Cele 1.500 de pubele de gunoi sunt destinate atât gospodăriilor personale cat şi spaţiilor comerciale şi instituţiilor publice. Mai exact, beneficiari va fi un număr de 39.546 locuitori şi 373 agenţi economici şi instituţii publice din localităţile partenere.

  S-au achitizitionat deja o parte din cele 90 de pubele cu capacitatea de 1.100 litri, 200 pubele cu capacitatea de 240 litri, 1.210 europubele cu capacitatea de 120 litri.

  Furnizarea pubelelor şi prescontainerelor face parte din proiectul „Cross border waste management tool for rural localities” (management deşeuri pentru localităţile rurale).
  Obiectul specific al acestei acţiuni are la baza dezvoltarea unui sistem de colectare selectivă şi alimentarea staţiei de transfer pentru deşeuri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet