More

  Adina Apostol, fata de 10 a Pașcaniului

  Array

  Adina Apostol, fata de 10 a Pașcaniului. Din gimnazială a bifat la fiecare materie nota maximă și după cei 12 ani de școală a reușit să fie cea mai bună. Îi place româna și biologie și nu a ratat nici un concurs de unde s-a întors cu premii. Au spirjinit-o familia, profesorii și colegii. Adolescenta din Pașcani dorește să devină medic și speră ca meseria să o practice la unul dintre spitalele din România. – Materialulv ideo în cadrul știrilor INFOBIT.

  Adina Cătălina Apostol. Acesta este numele fetei care timp de 4 ani de zile a reușit să aibă la toate materiile de la școală media 10. Ea fost aplaudată de sute de colegi și profesori în cadrul festivității de absolvire a Colegiului “Mihail Sadovenu” din Pașcani și a primit coronița și diploma de absolvent de la directorul unității de învățământ, profesor Carmen Dimitriu.

   “Nu mi-a propus să fiu cea mai bună, dar am știut cum să învăț” spune șefa de promoție de la “Sadovenu” după ce în anii de liceu a reușit să termine cu media 10 pe linie.

  Materiile care i-au plăcut au fost bilogia și româna și a participat la concursuri și olimpiade de unde s-a întors cu rezultate.

  Examenul de bacalaureat nu este o problemă pentru ea. Se gândește deja la admiterea de la Facultatea de Medicină și se vede peste câțiva ani că face rezidențiatul în Endocrinologie sau Cardiologie într-unul din spitalele din România.

  Adina spune că anii de liceu au fost frumoși, loc unde s-a format ca om și, și-a făcut prietenii.

  Menționăm că tot astăzi au fost premiați de conducerea școlii și elevii care au avut rezultate deosebite la învățătură.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI