17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Adevarul cu doua fete: Barbatul acuzat ca isi inunda vecinul da vina pe natura

Vasile

Adevarul are uneori mai multe fete. Zilele trecute TV BIT a prezentat un reportaj in care o familie din cartierul Fantanele Pascani isi acuza vecinul ca ii distruge casa din cauza unei fose septice pe care a construit-o in apropierea locuinte. Barbatul  a ajuns sa sa sesizeze pana si Guvernul si Presedentia Romaniei  si s-a plans ca autoritatile locale au refuzat sa intervina.

In urma acestui reportaj replica celui acuzat nu a intarzaiat sa apara. Daca initial a refuzat sa vorbeasca cu ziaristii acum barbatu sustine ca toate acuzatiile indreptate impotriva lui ar fi false.  Mai exact, Vasile Arseni sustine ca el ar fi victima iar vecinii sai ii tot fac plangeri pentru ca au interese personale financiare.

Din punctul sau de vedere, aceste necazuri apar nu din cauza casei pe care el a construit-o ci din cauza terenului care are panza freatica foarte aproape de suprafata. Barbatul spune ca nu doar casa lui sau casa vecinilor sai reclamanti ar fi avut de suferit ci toate casele din zona respectiva. El si-a amenajat un sistem de drenaj prin care apa din izvoare sa fie redirectionata catre un iaz pe care si la amenajat in spatele casei.

Legat de toate plangerile depuse de vecinii sai, barbatul sustine ca toate autoritatile care au desfasurat controale i-au dat dreptate lui.

Vasile Arseni nu doreste altceva de la vecinii sai decat sa inceteze cu plangerile si sa il lase in pace.

Alte articole