6.1 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021
Array

Acuzaţii neconfirmate la adresa primarului Vătămanu. Procurorii l-au supravegheat patru ani în urma unui denunţ

Dezvăluiri şocante ale primarului din Târgu-Frumos. Chiar la începutul şedinţei de ieri, el le-a spus consilierilor că a fost ascultat de procurori şi urmărit timp de patru ani de zile, în urma unui denunţ făcut de adeversarii săi politici. Acum, el a primit vestea că dosarul sau a fost clasat din lipsa de probe şi roagă persoanele care l-au denunţat să se ocupe de orice altceva şi nu de sesizări nefondate.

Şedinţa de Consiliu Local de ieri, de la Târgu-Frumos, a început cu o informare extrem de importantă din partea primarului Ionel Vătămanu. După ce timp de mai mulţi ani, edilul a fost urmărit de procurori într-un dosar de cercetare penala, acesta a primit o informare din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precum că acesta a fost clasat.

Ionel Vătămanu a citit documentul primit în faţa aleşilor. În perioada 24 septembrie 2013 – 20 septembrie 2017, i-au fost interceptate toate apelurile telefonice şi s-au făcut înregistrări ale convorbirilor ambientale, potrivit anchetatorilor.

Ar fi fost acuzat de dare şi luare de mită, fals intelectual şi uz de fals, complicitate la luare de mită, abuz în serviciu şi multe altele.

Pentru că nu ar fi fost găsite dovezi pentru toate aceste fapte, dosarul a fost clasat. Astfel că, primarul Vatămanu, îi roagă pe cei care au făcut denunţ să îşi găsească altă ocupaţie şi să nu mai facă sesizări nefondate.

Menţionăm că Ionel Vatămanu a fost ales primarul oraşului Târgu-Frumos în 2012, iar patru ani mai târziu, târgoveţii i-au mai acordat încă un mandat.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

Pascaniul cauta teren pentru o noua cresa. Primarul a propus sa fie construita pe terenul alocat pentru doua blocuri ANL

Administratia locala din Pascani vrea sa construiasca o noua cresa, dar nu stie unde. Investitia ar urma...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI