More

  Acuzaţii neconfirmate la adresa primarului Vătămanu. Procurorii l-au supravegheat patru ani în urma unui denunţ

  Array

  Dezvăluiri şocante ale primarului din Târgu-Frumos. Chiar la începutul şedinţei de ieri, el le-a spus consilierilor că a fost ascultat de procurori şi urmărit timp de patru ani de zile, în urma unui denunţ făcut de adeversarii săi politici. Acum, el a primit vestea că dosarul sau a fost clasat din lipsa de probe şi roagă persoanele care l-au denunţat să se ocupe de orice altceva şi nu de sesizări nefondate.

  Şedinţa de Consiliu Local de ieri, de la Târgu-Frumos, a început cu o informare extrem de importantă din partea primarului Ionel Vătămanu. După ce timp de mai mulţi ani, edilul a fost urmărit de procurori într-un dosar de cercetare penala, acesta a primit o informare din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precum că acesta a fost clasat.

  Ionel Vătămanu a citit documentul primit în faţa aleşilor. În perioada 24 septembrie 2013 – 20 septembrie 2017, i-au fost interceptate toate apelurile telefonice şi s-au făcut înregistrări ale convorbirilor ambientale, potrivit anchetatorilor.

  Ar fi fost acuzat de dare şi luare de mită, fals intelectual şi uz de fals, complicitate la luare de mită, abuz în serviciu şi multe altele.

  Pentru că nu ar fi fost găsite dovezi pentru toate aceste fapte, dosarul a fost clasat. Astfel că, primarul Vatămanu, îi roagă pe cei care au făcut denunţ să îşi găsească altă ocupaţie şi să nu mai facă sesizări nefondate.

  Menţionăm că Ionel Vatămanu a fost ales primarul oraşului Târgu-Frumos în 2012, iar patru ani mai târziu, târgoveţii i-au mai acordat încă un mandat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet