12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Acuzaţii neconfirmate la adresa primarului Vătămanu. Procurorii l-au supravegheat patru ani în urma unui denunţ

Dezvăluiri şocante ale primarului din Târgu-Frumos. Chiar la începutul şedinţei de ieri, el le-a spus consilierilor că a fost ascultat de procurori şi urmărit timp de patru ani de zile, în urma unui denunţ făcut de adeversarii săi politici. Acum, el a primit vestea că dosarul sau a fost clasat din lipsa de probe şi roagă persoanele care l-au denunţat să se ocupe de orice altceva şi nu de sesizări nefondate.

Şedinţa de Consiliu Local de ieri, de la Târgu-Frumos, a început cu o informare extrem de importantă din partea primarului Ionel Vătămanu. După ce timp de mai mulţi ani, edilul a fost urmărit de procurori într-un dosar de cercetare penala, acesta a primit o informare din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precum că acesta a fost clasat.

Ionel Vătămanu a citit documentul primit în faţa aleşilor. În perioada 24 septembrie 2013 – 20 septembrie 2017, i-au fost interceptate toate apelurile telefonice şi s-au făcut înregistrări ale convorbirilor ambientale, potrivit anchetatorilor.

Ar fi fost acuzat de dare şi luare de mită, fals intelectual şi uz de fals, complicitate la luare de mită, abuz în serviciu şi multe altele.

Pentru că nu ar fi fost găsite dovezi pentru toate aceste fapte, dosarul a fost clasat. Astfel că, primarul Vatămanu, îi roagă pe cei care au făcut denunţ să îşi găsească altă ocupaţie şi să nu mai facă sesizări nefondate.

Menţionăm că Ionel Vatămanu a fost ales primarul oraşului Târgu-Frumos în 2012, iar patru ani mai târziu, târgoveţii i-au mai acordat încă un mandat.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow