5.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022

ACUZATII GRAVE IN COMISIA DE CIRCULATIE. UN CONSILIER A DEMISIONAT

Scandal in comisia locala de circulatie. Un consilier local si-a dat demisia din functia de secretar, pe motiv ca nu ar fi avut acces la documentele supuse aprobarii. Demisia a fost inregistrata la secretariatul Consiliului Local si a fost inaintata viceprimarului Cristian Ratoi, presedinte comisiei. Mihai Dediu – foto a mai reclamat faptul ca nu ar fi fost invitat sa participe la ultimile sedinte, asa cum au fost anuntati ceilalti membri.

De asemenea consilierul local sustine ca discutiile si hotararile din sedinte ar trebui sa fie transcrise de un salariat al Primariei si a atras atentia ca sunt suspiciuni in legatura cu procesele verbale incheiate dupa dezbateri, deoarece sunt semnate pe o alta pagina, anexata.
In replica, viceprimarul municipiului a spus ca, de cele mai multe ori, comisia este convocata pentru a rezolva probleme urgente si din acest motiv anunturile sunt facute uneori cu scurt timp inainte de sedinte.
Discutiile au avut loc in contextul in care Comisiei locale de circulatie, convocata in regim de urgenta, in cursul zilei de 5 octombrie, de la ora 10.00, pentru a schimba solutia data in urma cu cateva saptamani, pentru amenajarea unui drum cu sens unic in zona Vale. Semnele de circulatie au fost deja puse, fara avizul Biroului Rutier Iasi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow