-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Acuzat că ar fi escrocat mai multe persoane pe OLX. Deși plângerile la adresa lui curg la poliție, el ar continua să păcălească lumea

Iulian Mocanu este un pășcănean ce ar locui în Italia și este acuzat că își umple buzunarele cu bani din România, făcând victime în rândul internauților care pun anunțuri pe OLX cu laptopuri sau telefoane scumpe. Acesta ar face o dovadă a plății, însă le-ar după ce pune mâna pe produsele vizate.

,,Am postat un anunț cu un telefon pe OLX, m-a sunat, promițându-mi că trimite banii și un taxi ca să ia produsul. Mi-a trimis banii în cont, iar după ce am înmânat telefonul taximetristului a anulat tranzacția. Nu a mai răspuns o perioadă, după care mă păcălea că trimite pe altcineva, mă amâna, găsea scuze. În trei luni mi-am recuperat 600 de euro, după ce am insistat mult timp.

Are o persoană de contact în România, un taximetrist pe care îl trimite să se întâlnească cu oamenii, să preia bunurile, probabil împart banii. Nu știm cine e. Dacă vede că ești agresiv și îl ameninți că te duci la poliție, începe să mai dea din bani. El ia sumele din păcăleala altora și le dă celor insistenți. Speră să nu depună nimeni plângere. Când vede că există riscul, începe să achite”, spune Marius Lepădatu, unul dintre păgubiți.

Marius Lepădatu este una dintre persoanele norocoase, care a reușit să-și recupereze banii de la Iulian. Însă, în ultima vreme, acesta a fost contactat de mai multe persoane care au fost păcălite de același bărbat.

CONTINUARE PE BZI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow