Declaraţiile pentru taxa de salubritate trebuie actualizate la începutul acestui an. Sunt vizate atât persoanele fizice cât şi cele juridice, dacă informaţiile de anul trecut nu mai sunt aceleaşi. Mai exact, dacă numărul membrilor de familie sau al salariaţilor a fost modificat, sau cei în cauză au vândut sau obţinut noi locuinte, spaţii comerciale sau de producţie, atunci noile date trebuie aduse la cunoştinţa Finanţelor Locale, pentru recalcularea taxei de salubritate.

Totodată pot fi completate declaraţiile şi de cei care nu le-au depus anul trecut. Administratia locală atrage atenţia că în astfel de cazuri impunerea la plata se va face din oficiu, pentru 4 persoane, în lipsa datelor reale iar cei în cauză risca să fie sancţionaţi.
Menţionăm că tot în această perioadă se fac şi regularizările pentru agenţii economici care au solicitat plata salubrităţii în funcţie de cantităţile de gunoi colectare de operatorul regional. Mai exact din taxa de salubritate achitată la încetul anului se scad sumele încasate în plus.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider