30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Actualitatea TV dezinformează. Claudiu Timofte nu a spus nimic despre pensionari. Presiuni asupra realizatorului emisiunii -VIDEO

Actualitatea TV îşi dezinformează din nou telespectatorii. Chiar în buletinul de ştiri de luni seară a fost difuzată o ştire mincinoasă şi manipulatoare în legătură cu realizatorul emisiunii, Pixelul Albastru”. Televiziunea concurenţa a precizat că Timofte Claudiu ‘’ ar avea ceva cu pensionarii păşcăneni şi că i-ar fi comparat cu o marfă expirată. Mai mult autorul ştirii a mai spus că acelaşi realizator le-ar fi transmis pensionarilor ”… să-și mănânce pensia, nu să se bage în problemele administrației locale”.
În realitate în emisiunile sale Claudiu Timofte nu a făcut nici o referire la pensionarii din Paşcani ci doar la Ioan Motatu, în contextul în care acesta a minţit, conform comunicatului de presă al Primăriei Paşcani, ca cineva din anturajul edilului ar fi încercat să îl corupă propunându-i să ocupe funcţia de consilier personal al primarului.
Realizatorul emisiunii „Pixelul Albastru” a mai precizat că nu a făcut nici o referire la vârsta sau sănătatea lui Ion Motatu ci doar la mentalitatea lui, exprimată prin numeroase acţiuni sau intervenţii publice. De altfel sintagma este des folosită în ultima perioadă în spaţiul public mai ales când vorbim despre situaţia actuală a clasei politice: ,, …clasa politica expirata…”
Astfel de presiuni au mai fost făcute asupra realizatorul emisiunii „Pixelul Albastru”. Acum câteva săptămâni de zile acelaşi post de televiziune a publicat pe site-ul newspascani.com o caricatură şi i-a fost terfelita imaginea publică iar într-o recentă emisiune editorul postului Răzvan Grecu a sugerat ca Timofte Claudiu ar trebui dat afară pentru că a îndrăznit că îl critice pe Ioan Motatu, autointitulatul lider al societăţii civile din Paşcani.
Menţionăm că nu este pentru prima dată când Actualitatea TV publică informaţii inexacte şi defăimătoare la adresa jurnaliştilor de la televiziunea concurenta sau despre unele personalităţi sau acţiuni publice, prin generalizare, omitere sau scoaterea din context a unor cuvinte sau fraze.

BIT TV respecta dreptul la libera exprimare dar exercitat cu buna credinta sau pentru informarea corecta a cetatenilor.

https://www.youtube.com/watch?v=EgOuXVH2Fyw

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow