27.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

Actrițele Magda Catone și Monica Davidescu vin la Pașcani

Actrițele Magda Catone și Monica Davidescu vin la Pașcani

Actori de renume sunt așteptați la Pașcani să joace teatru pe scena Casei de Cultură din centrul orașului. În câteva săptămâni, Magda Catone, Monica Davideascu, Ileana Olteanu sau Ovidiu Culcea vor intra în pielea persoanjelor din piesa „Amanta”. O distributie exceptionala ce va readuce zambetul pe buzele tuturor spectatorilor. Spectacolul este o adaptare după comedia „Încurcă lume” de A. D. Hertz, realizată și regizată de Armand Calinovici.

O piesă de teatru ce nu trebuie ratată se va juca și la Pașcani. Este vorba despre “Amanta” în care persoanjele sunt jucate de actori mari de la București. Este vorba despre Magda Catone, Monica Davideascu, Ileana Olteanu sau Ovidiu Culcea. Evenimentul este programat pentru ziua de 27 martie, de la orele 19:00, atunci când se sărbătorește Ziua Mondială a Teatrului.

Biletele pentru spectacol nu au ajuns încă, însă iubitorii de teatru pot face programările deja la Samir Marcu. Prețul unui bilet, subvenționat de Casa de Cultură Pașcani, este de 30 de lei. Mai multe informații găsiți la numărul de telefon 0726 04 04 08. Biletele vor fi puse în vânzare după data de 15 februarie.

Evenimentul are loc cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului ce se sărbătorește în fiecare an pe data de 27 martie.

Despre piesa de teatru

„Acțiunea se petrece la începutul secolului XX, deși astfel de situații au loc, în viață, adeseori, chiar și-n clipa când îi priviți pe actori jucând-o. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă, cu o trăsură. Dar, vai, Didina nu doarme. E furioasă! Câți bărbați n-au turnat o minciună ca să acopere o noapte în care au lipsit din patul conjugal? Doar că, uneori, minciunile se răzbună, iar avocatul infidel se trezește cu amanta în propria-i casă. Cum va ieși din încurcătură? Este ceea ce spectatorii vor putea să afle, printre hohote de râs”, dezvăluie protagoniștii comediei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow