0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Actori de renume în Pașcani – FOTO

Actori de renume pe scena Casei de Cultura din Pascani. In prezenta a peste 300 de pascaneni, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Jean Lemne, Tomi Cristin, Daniel Nitoi si Cristina Pascalin au jucat in piesa de teatru „5 acte de dragoste”. Momentul s-a incheiat dupa aproape doua ore, actorul Eugen Cristea oferind o surpriza celor prezenti.

TEATRU CINCI ACTE DE DRAGOSTE

“Cinci acte de dragoste” a inceput aseara la ora 19.00 fix. Actorul Eugen Cristea a intrat in sala si a dat mana cu spectatorii.

Piesa de teatru analizeaza aspecte ale relatiilor dintre Ea si El privind initierea in dragoste, cererea in casatorie, casatoria, adulterul si batranetea, toate cu umor si un zambet de intelegere pentru slabiciunile noastre, atat de umane.

Spectatorii au fost incantati de ceea ce au vazut si au aplaudat la fiecare replica sau gest care au fost pe placul lor.

Dupa o ora si jumatate, atunci cand s-a incheiat „Cinci acte de dragoste” spectatorii au avut parte si de o surpriza din partea organizatorilor. Actorul Eugen Cristea a cantat muzica folk.

Regia piesei de teatru “Cinci acte de dragoste” este semnata de Moshe Yassur din SUA.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow