27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Activitățile de la Pașcani pentru Ziua Națională și sărbătorile de iarnă – DOC

Mai multe activități sociale și culturale vor avea loc în luna decembrie a acestui an, la Pașcani.  Proiectul de hotărâre a fost pe masa consilierilor iar aleșii locali au votat. De pe lista nu vor lipsi depunerile de coroane pentru ziua de 1 Decembrie, Revelionul în stradă, Festivalul de colinde sau Cupa 1 Decembrie la tenis de masă.

Pr. HCL Aprobare Program Activitati Cultural Sportive in Mun. Pascani in Luna Decembrie 2016 by Dana Ursuleasa on Scribd

Și în acest an, luna decembrie este dedicată activităților sportive, sociale și culturale. Startul se dă cu evenimentul Cupa 1 Decembrie la tenis de masă, concurs dedicat iubitorilor acestui sport. Se fac înscrieri, iar câștigătorii celor 12 categorii vor primi premii în bani, de la 100 până la 200 de lei. Bugetul pentru acest concurs este de 7.015 lei. Din acești bani se vor cumpăra mingi de tenis, diplome, cupe, se vor face afișele de promovare dar și plata asistenței medicale.

Un alt eveniment este programat pentru 1 Decembrie, atunci când vor fi depuse coroane de flori la monumentele erorilor, cu ocazia Zilei Naționale. Tot atunci, cuplurile de aur vor fi premiate cu bani, flori, șampanie și o masă festivă. Bugetul alocat acestei zile este de 36.350 lei.

Pe data de 3 decembrie va fi sărbătorită Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Evenimentul se va desfășura la Școala Specială din Pașcani. Aici, copiii vor primi pachete cu dulciuri, accesorii de îmbrăcăminte pentru iarnă din partea administrației locale. Bugetul alocat este de 12 mii lei.

Urmează Festivalul Colindelor. Din bugetul alocat de 25.500 lei se vor oferi sacoșe cu dulciuri celor 500 de copii care vor colinda administrația locală.

Și în acest an va avea loc Revelionul în stradă cu spectacol artistic și foc de artificii. Va fi oferită și șampanie din partea conducerii orașului. Bugetul alocat pentru trecerea din ani este de 52.300 lei.

Proiectul de hotărâre a fost prezentat consilierilor locali în ședința de astăzi, 31 octombrie și votat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow