25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Activităţi inedite în locul orelor de curs, în şcolile din Paşcani

activitati

Activitati inedite in toate institutiile de invatamant din Pascani. Profesorii si elevii de la scolile din Municipiu s-au pregatit intens pentru sutele de activitati care au loc in aceasta saptamana, de la dezbateri pana la karaoke.

La Colegiul Cf Unirea, zeci de elevi au facut prajituri pentru a le vinde, totul in scop caritabil, pentru ca scoala face parte dintr-un parteneriat cu unitatea de invatamant din Siretel. Prajiturile s-au vandut foarte bine, iar banii stransi vor fi pusi intr-un fond pentru a putea ajuta copiii care nu au, si astfel voluntarii de la CF Unirea le vor face bucuria sa le cumpere tot ce trebuie pentru masa de Paste. De asemenea, elevii au donat haine, incaltaminte si jucarii. Totul s-a terminat cu un spectacol sustinut si dedicat elevilor scolii, in limba franceza.

Un moment mult asteptat a fost cel al premierii pentru „Cea mai frumoasa clasa”. Sute de elevi s-au adunat in curtea scolii si au asteptat sa vada daca sunt ei castigatori. Premiantii au fost clasa a XI a A, coordonti de profesorul de lb franceza Mihaela Haratu, pentru ca au reusit, timp de trei luni, sa schimbe total clasa, de la picturi pe pereti pana la flori si carti pe, pervazul ferestrelor.

Cei la „Miron Costin” au organizat saptamana in zile tematice. Astazi, 1 aprilie a fost ziua culturii, unde toata suflarea scolii a participat la concursuri de cultura generala, proiectii de film, reprezentatii a trupelor de teatru a scolii, dar si o dezbatere despre „Adolescenta si probleme ei”.

Idei originale au avut si preofesorii de la Scoala „Iordachi Cantacuzino”. De exemplu profesorii de istorie, geografie si informatica s-au reunit si le-au prezentat elevilor viata lui Suleyman Magnificul, dar si o incursiune virtuala a Istanbulului, activitatea terminandu-se cu un test. ziarulorioznt.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow