More

  Activități în vacanță la Biblioteca Municipală

  Array

  Biblioteca Municipală îşi păstrează uşile deschise pe perioada vacanţei. Mai mult decât atât, timp de aprope 3 luni se vor organiza mai multe cursuri de Limba Engleză pentru copii, dar şi pentru adulţi. Continuă înscrierile şi la şah sau clubul de lectură.

  Pentru perioada vacanţei Biblioteca Municipală a suplimentat orele de Limba Engleză. Profesorii coordoonatori organizează de două ori pe săptămâna cursuri pentru copii nivel începător sau mediu, dar şi pentru adulţii care doresc să înveţe o limbă de circulaţie internaţională.

  Mai mult decât atât, copii care urmează cursurile de Limba Engleză vor putea participa gratuit la atelierele de dans, cântec sau piese de teatru menite să le dezvolte comunicarea în această limbă.

  De asemenea, Biblioteca Municipală continuă înscrierile la şah. Copii pasionaţi de jocul minţii pot învaţă de la candidatul de maiestru Bogdan Sava cum să îşi doboare adversarul cu un şah mat.

  Şi iubitorii de basme sau poveşti sunt aşteptaţi în această vară la un “Club de lectură” organizat de conducerea Bibliotecii Municipale.

  Înscrieri şi mai multe informaţii se pot obţine la sediul Bibliotecii Municipale sau la numărul de telefon 0232 765 050.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI