15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Activităţi importante pentru copiii şi tinerii speciali din Pașcani și Tg Frumos

Elevi, părinți și profesori implicați într-un proiect interactiv prin care se urmărește implicarea activă a familie în viața școlarilor integrați în învățămantul special. Printre activitățile propuse în cadrul programului se află concursuri între școli, dezbateri și simpozion.

Elevii speciali din Paşcani şi Târgu Frumos fac parte dintr-un proiect amplu prin care se urmăreşte implicarea părinţilor în viaţa copiilor, dar şi realizarea unui model de colaborare între şcolile speciale şi elevii din învăţământul în masă. La activităţile propuse vor participa 40 de şcolari din 10 unităţi de învăţământ, 20 de părinţi, 20 de profesori şi 20 de voluntari.

Printre activităţile propuse se numără concursuri de afişe, căutarea comorilor, dezbatere cu părinţii şi profesorii cu ocazia zilei familiei de pe 15 mai, concurs de idei pentru creerea unui spaţiu de recreativ pentru elevi.

Proiectul “Şcoala a doua familie” este organizat de Şcoala Gimnazială C. Păunescu din Iaşi, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională şi se va încheia pe 15 decembrie cu un simpozion la Iaşi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow