19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
Array

Activităţi importante pentru copiii şi tinerii speciali din Pașcani și Tg Frumos

Ultimele știri

Elevi, părinți și profesori implicați într-un proiect interactiv prin care se urmărește implicarea activă a familie în viața școlarilor integrați în învățămantul special. Printre activitățile propuse în cadrul programului se află concursuri între școli, dezbateri și simpozion.

Elevii speciali din Paşcani şi Târgu Frumos fac parte dintr-un proiect amplu prin care se urmăreşte implicarea părinţilor în viaţa copiilor, dar şi realizarea unui model de colaborare între şcolile speciale şi elevii din învăţământul în masă. La activităţile propuse vor participa 40 de şcolari din 10 unităţi de învăţământ, 20 de părinţi, 20 de profesori şi 20 de voluntari.

Printre activităţile propuse se numără concursuri de afişe, căutarea comorilor, dezbatere cu părinţii şi profesorii cu ocazia zilei familiei de pe 15 mai, concurs de idei pentru creerea unui spaţiu de recreativ pentru elevi.

Proiectul “Şcoala a doua familie” este organizat de Şcoala Gimnazială C. Păunescu din Iaşi, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională şi se va încheia pe 15 decembrie cu un simpozion la Iaşi.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.2 ° C
21.1 °
17.8 °
96 %
2.3kmh
34 %
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI