21.4 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Activitati deosebite in scolile din comuna Lespezi

Ziua Nationala a Romaniei este sarbatorita si in Liceul Tehnologic Lespezi. Pentru ca 1 decembrie este ziua de sambata iar scoala este inchisa, elevii din unitatea de invatamant au pregatit astazi, 29 noiembrie 2012, cantece patriotice si o expozitie cu desene realizate de elevii claselor V-VII, in care au reprezentat simboluri ale traditiei romanesti. Activitatea s-a incheiat cu o hora in curtea liceului in care atat elevi cat si profesori au dat mana cu mana pentru a arata mandria de a fi roman.

De asemenea, saptamana trecuta, in intervalul 19-25 noiembrie 2012, in cadrul Liceului Tehnologic Lespezi si Scolii Generale Buda s-a desfasurat „Saptamana educatiei permanente”, in care elevii au avut de organizat diverse activitati.
In acest sens, joi, 22 noiembrie 2012, s-a desfasurat „Ziua Limbilor europene” in care elevii au amenajat o mini expoziţie
cu dicţionare de cuvinte în majoritatea limbilor straine, au prezentat o alocuţiune despre istoricul graiului european si au salutat si interpretat cantece in diferite limbi din tarile componente ale Uniunii Europene.

In ziua urmatoare, 23 noiembrie 2012, elevii din clasele I-XI de la liceu au participat la proiectul desfasurat in aproximativ toate scolile din judet, „Saptamana fructelor si legumelor”, in cadrul caruia au donat catre 14 familiinevoiase din Lespezi si Buda pachete cu mere, pere, ceapa, cartofi, morcov s.a. Realizarea unor activităţi sportive prin care s-a promovat un stil de viaţă sănătos a fost ultima activitate desfasurata
in cadrul „Saptamanei educatiei permanente”, duminica, 25 noiembrie 2012.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow