More

  ACTIVITĂȚI DE 1 DECEMBRIE LA COLEGIUL UNIREA

  Array

  Colegiul Unirea a început deja sărbătorirea Zilei Naționale prin expoziții tematice, cântec și poezie, proiecții de filme sau prezentări istorice, toate acestea fiind parte a unui proiect desfășurat în cinstea acestui eveniment.

  cf unirea

  Astăzi începând cu orele 12.30 la Colegiul de Căi Ferate ”Unirea” din Pașcani s-au desfășurat activități interesante cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României. Profesorii și elevii au pregătit un program complex ce s-a derulat pe parcursul a 2 ore, în cadrul proiectului ”Unitatea Națională- Un vis împlinit ”.

  În cadrul programului care urmărește să evidențieze importanța Zilei Naționale au fost prezentate expoziții tematice cu caracter istoric și au avut loc prezentări de referate ale elevilor de liceu, având în centru personaje importante din istoria romanilor.

  Elevii talentați de toate vârstele și-au expus lucrările pe această temă în cadrul unei expoziții de desene, fiind vorba despre un proiect interdisciplinar, iar momentele de prezentare și activitățile informative au fost îmbogățite de un program artistic în cadrul căruia s-au recitat poezii patriotice, iar cântecele deosebite au însuflețit atmosfera.

  În cadrul activităților a fost difuzat și un film documentar despre Castelul Peleș, având în vedere importanța acestui obiectiv istoric în ceea ce privește Ziua Națională a României.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Fotbalistul Crețu a scos la licitație, pentru Nicoleta, tricoul cu care a jucat la Națională

  La nivelul judeţului Iaşi se organizează în această perioadă diverse acţiuni de strângere de fonduri pentru Nicoleta, o tânără in vârstă de 17, din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI