4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

ACTIVITĂȚI DE 1 DECEMBRIE LA COLEGIUL UNIREA

Colegiul Unirea a început deja sărbătorirea Zilei Naționale prin expoziții tematice, cântec și poezie, proiecții de filme sau prezentări istorice, toate acestea fiind parte a unui proiect desfășurat în cinstea acestui eveniment.

cf unirea

Astăzi începând cu orele 12.30 la Colegiul de Căi Ferate ”Unirea” din Pașcani s-au desfășurat activități interesante cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României. Profesorii și elevii au pregătit un program complex ce s-a derulat pe parcursul a 2 ore, în cadrul proiectului ”Unitatea Națională- Un vis împlinit ”.

În cadrul programului care urmărește să evidențieze importanța Zilei Naționale au fost prezentate expoziții tematice cu caracter istoric și au avut loc prezentări de referate ale elevilor de liceu, având în centru personaje importante din istoria romanilor.

Elevii talentați de toate vârstele și-au expus lucrările pe această temă în cadrul unei expoziții de desene, fiind vorba despre un proiect interdisciplinar, iar momentele de prezentare și activitățile informative au fost îmbogățite de un program artistic în cadrul căruia s-au recitat poezii patriotice, iar cântecele deosebite au însuflețit atmosfera.

În cadrul activităților a fost difuzat și un film documentar despre Castelul Peleș, având în vedere importanța acestui obiectiv istoric în ceea ce privește Ziua Națională a României.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow