30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Activități culturale și schimb de experiență cu frații de peste Prut

horacredit.ro/
credius.ro
creditprime.ro
answear.ro
vivacredit.ro
creditfix.ro
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
fashiondays.ro

Ultimele știri

Locuitorii unei comune de lângă Paşcani vor avea “fraţi “ peste Prut. Este vorba de comuna Miroslovești, care s-a înfrăţit cu satul Pănășești din Raionul Străşeni, Republica Moldova. Anunţul a fost făcut de edilul localităţii, Ionuţ Gospodaru în şedinţa de consiliul local ce a avut loc vineri, 26 februarie.

Aceste două localităţi vor colabora în activităţi culturale, schimb de informaţii şi experienţă între cele două administraţii, ba mai mult se va încerca învăţarea limbii localităţii înfrăţite pentru a facilita schimburi de elevi.

Edilul comunei spune că această colaborare va ajută şi la obţinerea de fonduri europene care pot fi accesate pe baza acestor acorduri.

Satul Pănășești face parte din raionul Străşeni şi are o suprafaţă de aproximativ 1.8 km pătraţi. Localitatea se află la 7 km de oraşul Străşeni şi 30 de km de Chișinău. Satul a fost menţionat documentar în 1425.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI