More

  Ce activitati culturale vor avea loc de Zilele Municipiului

  Array

  Pe langa programul artistic care va avea loc de Zilele Municipiului pe scena amplasata la stadion, pascanenii pot participa si la diferite activitati culturale organizate de institutiile publice din oras. Casa de Cultura, Biblioteca Municipala, Clubul Sportiv si Muzeul Municipal va invita la diverse evenimente.

  Astazi, la sediul Primariei Pascani, a avut loc inca o intalnire a comisiei care se ocupa de organizarea Zilelor Municipiului, din perioada 04-06 iulie. De aceasta data au participat si directorii de la institutiile publice din oras, care au prezentat ce activitati vor avea loc in zilele de sarbatoare.
  Clubul Sportiv Muncipal a propus ca in zilele de sambata si duminica se va organiza pe stadion, anumite concursuri de biciclete sau role pentru elevi.

  Directorul Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu”, Daniela Calistru, a facut propunerea ca Targul Mesterilor Populari sa nu mai fie organizat in aceea perioada. In locul lui, sa fie un targ cu produse hand-made. Schimbarea vine la propunerea mesterilor care au spus ca anul trecut nu au facut vanzari deoarece este o perioada in care pascanenii au venituri financiare reduse.

  Si la Biblioteca Muncipala vor avea loc diferite concursuri.

  In acelasi context, s-a discutat si despre problemele organizatorice, cum ar fi asigurarea energiei electrice si a sigurantei publice. Un consilier local a venit cu propunerea de a inchide o strada din zona stadionului, pentru a o transforma in zona de parcare.
  Mentionam ca peste o saptamana se va mai organiza o intrunire, in care se va stabili exact programul Zilelor Municipiului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp