spot_img
More

  Activitate Ziua Uniunii Europene la “Sadoveanu”

  Array

  ziua europei sadoveanu

  Cu ocazia Zilei Uniunii Europene, Consiliul Elevilor de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” , Pascani, a organizat o activitate de promovarea a acestei zile și a Uniunii Europene în sine.
  Un grup de elevi a pregătit stegulețe ale Uniunii Europene care au fost distribuite elevilor liceului, in timp ce li s-a explicat semnificatia zilei si importanta Uniunii Europene.
  ” Uniunea Europeană are un important rol în viața noastră atât de zi cu zi, dar mai ales în viața de elev, pentru că prin intermediul Parlamentului European și al Comisiei Europene putem accesa diverse proiecte care permit dezvoltarea personală și profesională. În urma acestei activității suntem siguri că elevii își vor aminti de Ziua Uniunii Europene în fiecare an.”(Aelenei Bianca-presedinta Consiliului Elevilor)

  “O initiativa deosebit de apreciata si in acelasi timp utila pentru elevi, interesati de deschiderea spre perspectivele europene.” Carmen Dimitriu director, Colegiul National “Mihail Sadoveanu” Pascani. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet