16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Activitate sportivă caritabilă, duminică, pe stadionul din Pașcani

Gândurile bune către tinerii care sunt victime ale incendiului din clubul Colectiv din Bucureşti se îndreaptă şi de la Paşcani. Ba mai mult, câţiva dintre ei organizează duminică, 8 noiembrie o activitate sportivă caritabilă, pe stadionul din Paşcani. Intrarea este liberă. Aşadar, doritorii de mişcare, socializare şi cei care vor să facă şi o faptă bună sunt aşteptaţi.

Activitate sportivă caritabilă, pe stadionul din Paşcani. Este vorba despre o nouă ediţie a evenimentului „Mişcarea înseamnă viaţă” organizat la iniţiativa profesorului de educaţie fizică şi sport, Andrei Doroftei, ce profesează la Liceul Teoretic „Miron Costin” Paşcani. Ca la fiecare activitate sportivă de acest gen, zeci de elevi de la şcolile din oraş sunt voluntari.

Evenimentul este programat pentru după amiază zilei de duminică, 8 noiembrie, de la orele 13.00, pe Stadionul Municipal, iar cei prezenţi pot ajuta victimele de la Clubul Colectiv din Bucureşti, prin donaţie, suma strânsă în urma acestei acţiuni să fie dată celor care au nevoie şi de sprijin material. De asemenea activitatea și banii strânși în urma donațiilor vor fi dăruiți și unor doi elevi, care au probleme medicale. Ei învață la Colegiul CF Unirea. Este vorba despre o fetiță bolnavă de leucemie și un băiat cu același diagnostic.

Intrarea este liberă iar evenimentul se adresează fiecăruia dintre noi care vrea sa facă mişcare, să socializeze şi care poate, să doneze bani pentru tinerii care se află în suferinţă, în spitalele din Bucureşti, în urma incendiului de la sfârşitul lunii octombrie.

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...