18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Activităţi cercetăşeşti la Casa de Cultură Paşcani

afis centenar

Zi plina de activitati pentru cercetasi. Sunt invitati si pascanenii pentru a participa la acestea. Membrii Centrului Local Crinii Paşcani sarbatoresc sambata, 27 aprilie, 100 de ani de existenţa a primelor grupări cercetăşeşti. Astfel, incepand cu ora 12.00, in incinta Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu” din centrul Pascaniului vor avea loc actiuni de socializare, de la ceainarie pana la biblioteca vie. Mai mult decat atat, istoria cercetasiei si a membrilor cercetasi, la nivel local si global va fi prezentata si de un invitat surpriza.

Dupa aceea, cercetasii vor darui fiecarui participant obiecte realizate manual chiar de ei. Acestia pot primi rame de fotografie, felicitari cu mesaje pascale sau chiar oua pictate. Si pentru ca se vrea o actiune cartibaila, cu banii donati de catre pascaneni se vor cumpara alimente si fructe, care vor fi daruite copiilor internati la Spitalul de Urgenta Pascani.

Alte activitati propuse de cercetasi este “Ceai si vorbe”, care presupune dezbaterea unor teme diverse, în atmosfera notelor muzicale ale chitărilor si “Cartile vii” care vă așteaptă să veniți într-un număr cât mai mare si să intrați în dialog cu ele și să le cunoașteți poveștile cuprinse în cunoştinţele sau experienţele lor. Evenimentul se va incheia in jurul orei 18.00. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow