31.5 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
31.5 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Actiuni preventive a politistilor, la Liceul Tehnologic Hirlau

La data de 14 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Iași și Poliţiei Oraşului Hârlău, împreună cu reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Iaşi au desfăşurat patru activităţi educativ-preventive, la Liceul Tehnologic, din orașul Hârlău.

Polițiștii le-au prezentat elevilor cauzele și consecințele consumului de substanţe psihoactive, urmărind prevenirea consumului și traficului de droguri.  

Au fost identificate cele mai adecvate măsuri de siguranţă personală şi modalităţi de reacţie pe care ar trebui să le aplice orice minor pentru a evita victimizarea.

Elevii au fost încurajaţi să aibă o relaţie deschisă cu părinţii, să apeleze la sfatul lor  şi al cadrelordidactice atunci când se află în situaţii dificile.

La activități au participat 230 de elevi şi 6 cadre didactice.

IPJ IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
31.5 ° C
32.6 °
27 °
48 %
1.3kmh
0 %
vin
31 °
sâm
32 °
Dum
32 °
lun
35 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI