ACŢIUNI PENTRU SIGURANŢA COMUNITĂŢII LA TG. FRUMOS

Slider

ACŢIUNI PENTRU SIGURANŢA COMUNITĂŢII LA TG. FRUMOS

La data de 20 februarie a.c., în intervalul orar 09:00 – 12:30, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei oraşului Tg. Frumos au organizat întâlniri cu locatarii din cadrul celor patru Asociaţii de Proprietari de pe raza de competenţă.

Întâlnirea a avut loc la sediul asociaţiilor şi în perimetrul acestora, avânt ca scop
asigurarea unui climat de siguranţă civică şi cunoaşterea problemelor de interes cetăţenesc.

Locatarii au primit recomandări privind adoptarea unor comportamente anti-
infracţionale pentru a nu fi victimele unor fapte de înşelăciune. Le-au fost transmise informaţii privind modul de asigurare a pazei bunurilor proprii, cât şi a celor ce aparţin condomeniului comun, asigurarea uscătoarelor şi a boxelor de la subsol cu încuietori corespunzătoare şi sesizarea oricăror fapte, fiind mediatizat numărul de urgenţă 112. Locatarilor li s-a recomandat să evite lăsare bicicletelor în casa scării, asigurându-se depozitarea acestora doar în locuri închise prevăzute cu încuietori eficiente.

Au fost înmânate pliante, materiale informative privind prevenirea comiterii de înşelăciuni, a furturilor din locuinţe, din auto şi de biciclete.

La sediul Asociaţiei de Proprietari s-au prezentat datele de contact ale poliţiştilor de proximitate. La întâlnire au participat peste 50 de persoane.

Slider