19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Acţiuni de primăvară: România şi Turcia, parteneri într-un proiect de curăţare a pădurii din Muncel

Pascanenii sunt invitati la o actiune de curatare a padurii Calugara din localitatea Muncelul de Sus saptamana viitoare, mai exact pe data de 11 martie. Actiunea este lansata de un ONG cu proiectul „Tineret in actiune” in parteneriat cu un grup de studenti de la o Universitate din Turcia. Pe parcursul celor opt zile, in perioada 8 – 16 martie, tinerii voluntari din două țări, România și Turcia vor participa la ateliere de creaţie care vor culmina cu o expoziție de obiecte realizate din materiale reciclate.

În cadrul acestui eveniment, tinerii de la Clubul Copiilor din Pașcani vor pregăti câteva momente artistice, in data de 14 martie, incepand cu ora 16.00.

În acest proiect, finantat cu sprijinul Comisiei Europene, accentul se pune pe activitățile de ecologizare și de reciclare. Participanții vor avea ocazia de a învăța după ce categorii se separă bunurile care nu mai sunt utilizate și mai ales, diferite soluții pentru a schimba scopul de folosință al unor obiecte în vederea obținerii unor noi lucruri folositoare prin reciclarea și/sau reutilizarea acestor materiale. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow