0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Acţiuni de prevenire în şcolile din Paşcani

ACTIUNE PROXIMITATEActiune a politistilor de la Proximitate in mai multe licee din Pascani. In cursul zilei de astazi, lucratorii Biroului de Ordine Publica au organizat intalniri cu mai multi elevi din doua unitati de invatamant, in cadrul Saptamanii Prevenirii Criminalitatii.

Cu ocazia activitatii sustinuta la nivel national, politistii de Proximitate au vizitat Liceul Teoretic “Miron Costin” si Colegiul National “CF Unirea”. Timp de cateva ore, agentii Simona Isticioaia si Giani Mahu le-au explicat copiilor ce pot pati in cazul in care incalca legea sau intra in conflicte cu alti colegi.

Desi, la inceput elevii au fost destul de timizi, pe parcursul materialelor prezentate de politisti, au interactionat cu oamenii legii si au inteles cum trebuie sa procedeze pentru a nu deveni victimele unor infractori.

Actiunile de acest gen, vor continua si in perioada urmatoare, atat in societatile comerciale pentru a-i depista pe cei care chiulesc cat si in unitatile de invatamant cu scopul de a preveni delicventa juvenila.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow