More

  ACŢIUNE PREVENTIVĂ LA TG. FRUMOS. Amenzi pe bandă rulantă

  Array

  ACŢIUNE PREVENTIVĂ LA TG. FRUMOS

  În ziua de 15 iulie a.c., în intervalul orar 16:00–02:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tg. Frumos şi Secţiei 7 Poliţie Rurală Tg. Frumos au acţionat pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Au fost legitimate 53 de persoane, controlate 28 de auto, 7 baruri au fost verificate. De asemenea, poliţiştii au depistat 2 minori dispăruţi.

  Au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.525 lei, dintre care 16 pe linie rutieră, iar 6 pe linie de ordine publică.

  Exemple:
  1.A fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 61/1991, cu amendă de 300 lei, un bărbat din comuna Bălţaţi care pe fondul consumului de băuturi alcoolice a provocat scandal pe drumul public.

  2. A fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991, cu amendă de 300 lei, un bărbat, din comuna Lungani, care pe fondul consumului de băuturi alcoolice a provocat scandal la domiciliu adresând injurii şi cuvinte vulgare părinţilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet