10.8 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Acţiune preventivă în unităţile de învăţământ din Târgu Frumos

- Advertisement -

ACTIUNE PROXIMITATELa data de 13.01.2014, pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ, poliţiştii Poliţiei oraşului Tg. Frumos au acţionat în zona unităţilor şcolare de pe raza oraşului, unde au asigurat un climat de siguranţă publică.

Acţiunile au fost desfăşurate la Liceul Ion Neculce, Liceul Tehnologic Petru Rareş şi la Şcoala Gimnazială Garabet Ibrăileanu Tg. Frumos.

În cadrul acţiunilor s-a avut în vedere supravegherea principalelor căi de acces către unităţile de învăţământ şi supravegherea elevilor care intră şi ies din unităţile şcolare, a fost verificat modul în care se asigură paza unităţilor şcolare şi accesul în incinta unităţilor de învăţământ, în acest sens fiind instruit personalul de pază.

Au fost realizate două întâlniri cu conducerea unităţilor de învăţământ, au fost controlate 6 unităţi de alimentaţie publică controlate. Au fost depistaţi absentând de la ore şi conduşi la cursuri 26 de elevi.

Acţiunile au caracter permanet şi sunt derulate de poliţişti în zona unităţilor de învăţământ pentru descurajarea actelor de absenteism şi menţinerea unui climat de siguranţă publică.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow