17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

ACŢIUNE PREVENTIVĂ ÎN TABĂRA DE LA MOGOŞEŞTI-SIRET

În data de 9 august a.c., între orele 12:00-13:00, în cadrul Programului Cadru de Prevenire a Delincvenţei Juvenile şi a Victimizării Minorilor, poliţiştii Compartimentului Poliţiei de Proximitate din cadrul Poliţiei Mun. Paşcani şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani, au organizat şi desfăşurat împreună cu reprezentanţii Centrului de Agrement “Muncel”, din com. Mogoşeşti Siret, o activitate educativ-preventivă cu elevii participanţi la tabăra şcolară din această locaţie.

Tematică abordată în cadrul activităţii a vizat teme precum siguranţa personală pe timpul taberei: respectarea regulilor stabilite de profesorii coordonatori, comportamente adecvate elev-elev, elev-profesor; educaţie şi siguranţă rutieră: principalele reguli pe care trebuie să le respecte participanţi la trafic: pietonii, bicicliştii, mopediştii/motocicliştii şi conducătorii auto; siguranţa în mediul virtual.

Totodată având în vedere perioada vacanţei de vară, poliţistii au prezentat tinerilor şi aspecte privind modul de petrecere a timpului liber, de alegere a grupului de prieteni, selectarea informaţiilor de pe internet şi de pe site-urile de socializare.

La această activitate au participat 160 tineri cu vârste cuprinse între 10 – 17 ani din mai multe judeţe ale ţării şi 9 cadre didactice.

 

BULETINUL DE PRESA – IJP IASI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow